Followers

Walaupun belum bertemu cinta, percayalah, apabila kita berubah menjadi diri kita yang terbaik, Tuhan akan buka laluan untuk cinta yang terbaik juga hadir.

Wednesday, November 10, 2010

Miss U

Assalamualaikum..Alhamdulillah..syukur dengan nikmat kurnianNya sehingga ke saat ini.
Title mcm jiwang je bunyinya.he. tp bukan ya para pembaca sekalian. title ne merujuk kpda dri si penulis yg nak balik kmpg esok. dimana segala bebanan yg dtanggung slma satu sem telah pun berakhir, dengan itu sy isytiharkan dri sy merdeka..hehe. tp merdeka buat sementara waktu je, sb pasne kena g practical pulak.hehe. rindu dengan sahabat2 terutamanya rkn seperjuangan yg slalu bsama dari mula shga saat ini. bertuah dpt kenal ngan sahabat2 semua. InsyaAllah kita jumpa lagi nt..Amin. rindu dengan brothers yg slalu jumpa malam2 kat blok sebelah.. buat sahabat2 n mereka semua, InsyaAllah ad jodoh kita akan bertemu semula next sem ya. :)

condition: tgn lenguh..sb bowling n kayak..hehe

4 comments:

Aanis Kamaruzaman said...

slmt bercuti !!!!!!!!!

Tulip Chantek said...

wow..berkayak jugak..haha...happy hols :)

nurul aishah said...

(^_^)

happy holiday

anep said...

thanks all